FAQ – LUVV Air

Sikkerhed og funktionalitet

Er produkterne sikre?

Her er blot nogle af de skridt vi tager for at sikre at vors produkter er trygge.
– Vi blander vores proprietære formler i ISO-certificeret laboratorium der overholder kravene i gældende “Good Manufacturing Practice” baseret på 21 CFR Stå 110 (2017 Udgivet af U.S. Food and Drug Administration.
– LUVV Air produkter INDEHOLDER IKKE nikotin, tobak, diacetyl (menes at bidrage til ”popcorn lunger”) acetyl propionyl, THC, eller cannabinoider. Vi BRUGER IKKE skæremidler (som vitamin E acetate) emulgatorer , eller nogen som helst syntetiske midler som ændre på vores proprietære formler.
– Vores enheder er meget lav strømeffekt, hvilket betyder at de ikke brænder eller overopheder materialerne som større enheder kan.
– Lægeundersøgelser & publiceret studier har fundet ud af lignende former for B12 inhalering er både sikkert & effektivt.
– Vores ingredienser er lavet til USP og/eller FDA fødevarekvalitets standard.
– Vores harddisk er lavet i ISO-certificeret rengjort rum og er RoHS & CE-certificeret.

Vi er meget stolte af vores forpligtelse til sikkerhed & vi er kede af at der er virksomheder som skærer hjørne ved dette afgørende aspekt.

Vi opfordrer alle vores værdsatte kunder til at købe i overenstemmelse med testede produkter, hvor kvalitet & sikkerhed er vores top prioritet. Som altid beder vi dig om at blive rådgivet af din læge så du kan tage den bedste beslutning for dig.

LUVV Labs er godkendt medlem af Svensk Egenvård. Svensk Egenvård (Svensk Egenomsorg) består af leverandører af kosttilskud, plantelægemidler, naturlige midler, produkter til vægttab & sportsernæring på det svenske marked.

Hvordan fungerer LUVV Air® produkter?

Hver enhed indeholder en flydende vitamin-koncentrat som vi opvarmer på en lav temperatur for at skabe en åndbar damp. Du aktiverer opvarmningsmekanismen når du suger & så inhalerer du den vitamin-tilførte damp.

Opvarmningen af kosttilskuddets flydende koncentrat er sat på den optimale temperatur, som så producerer kosttilskuds tilført damp som bliver inhaleret også absorberet gennem slimhinderne i din mund, næse & hals.

Hvor længe holder min LUVV Air®?

Dette afhænger af brugeren. Hver LUVV Air® skal indeholde mellem 450-500 inhaleringer. Vi anbefaler omkring 20 inhaleringer om dagen eller efter behov.

Hvis du følger disse anbefalinger, så burde din LUVV Air® holde i op til 4 uger.

Ved lavere brug kan enheden holde længere afhængigt af hvilken type du vælger.

Hvordan ved jeg at min LUVV Air® er færdig?

Indikatorlampen blinker 3 gange og enheden stopper med at producere damp.

Kan jeg lade og fylde min LUVV Air® op?

Vi har lavet vores forseglede, ikke-genopfyldelige LUVV Air® engangsenheder, så du ikke skal oplade dem og for at sikre, at der kun bruges godkendte ingredienser, når du bruger en LUVV Air®. Når indholdet er færdigt, genbrug din LUVV Air® som et batteri på din genbrugsstation eller røde batterikasse.

Brug af produkt

Hvor hurtigt absorberer jeg virkningerne af min LUVV Air®?

Absorptionshastigheden er næsten øjeblikkelig, da du inhalerer den gavnlige damp gennem vores enhed. Næringsstofferne behøver ikke at blive absorberet gennem din fordøjelseskanal som med traditionelle vitaminer eller flydende drikkelige kosttilskud. Så med andre ord, det er meget hurtigere end en smoothie!

Kan jeg rejse med min LUVV Air®?

Selvfølgelig skal du stræbe efter en aktiv og sund livsstil. Vi vil gerne opfordre dig til at gøre dette og hjælpe dig på den måde, vi kan, så du kan bruge din LUVV Air®, uanset hvor du er. Læg din LUVV Air® i håndbagagen, men vent med at bruge den, til du står af dit tog, bus eller fly og lad dine medmennesker vælge, hvornår de vil bruge deres LUVV Air®.

Hvor længe holder min LUVV Air®?

Dette afhænger af brugeren. Hver LUVV Air® skal indeholde mellem 450-500 inhaleringer. Vi anbefaler omkring 20 inhaleringer om dagen eller efter behov.

Hvis du følger disse anbefalinger, så burde din LUVV Air® holde i op til 4 uger.

Ved lavere brug kan enheden holde længere afhængigt af hvilken type du vælger.

Hvad gør jeg med min LUVV Air® når den er færdig?

Når indholdet er færdig, så smid din LUVV Air® ud som du ville med et batteri på en genbrugsstation. 

Bæredygtighed og beskyttelse af vores miljø er noget, vi brænder meget for. Ved at genbruge sparer og bevarer vi på vores naturressourcer. 

Du er med til at forbedre luft- og vandkvaliteten, reducering af luftforurening og udledning af drivhusgasser.

Som virksomhed ønsker vi at have en positiv indflydelse på vores planet og formidle det budskab om at reducere vores klimaaftryk.

Noget jeg skal undgå

Lad ikke din LUVV Air® ligge i direkte sollys eller steder med ekstrem varme, som f.eks. din bil når det er over 30 grader.

Er der aldersgrænse for LUVV Air®?

LUVV Air® er ikke beregnet til personer under 18 år.

Selvom vores produkter er trygge og sikre at anvende, så ønsker vi ikke at opmuntre hånd-til-mund vaner som kan føre til en usund livstil såsom rygning.

Vitamin Formular

Ved hvilken temperatur varmer LUVV Air-enhederne vitaminvæsken op?

Enheden varmer vitaminkoncentraten til cirka 120 ° C.

Er ingredienserne i LUVV Air® Kosher / Veganske?

Ja, vores ingredienser er kosher- og veganervenlige og indeholder hverken mælkeprodukter eller animalske produkter. 

Selvom de ikke er kosher-certificerede, så bliver vores ingredienser fremstillet i et SGS-ISO-certificeret renrum.

 

LUVV Air produkter indeholder ingen skadelige ingredienser og ingen fyldstoffer som vitamin e-acetat, ingen diacetyl, ingen diketoner og ingen acetylpropionyl. 

Vores vitamin-tilførte koncentrat leveres gennem en oliefri, vandopløselig base bestående af organisk glycerin (VG) som er vegetabilsk baseret væske  og propylenglycol (PG) som er sikkert og almindeligt brugt i fødevarer.

 

 

 
Er propylenglycol sikkert at inhalere?

Vi bruger GRAS, ISO-certificerede ingredienser for at garantere din sikkerhed. Propylenglycol har været brugt i dagligevare og fødevare i over 50 år og er GRAS godkendt af FDA. Mængden af PG i spiselige varer er så lille at det absolut ingen skadelige virkninger har også selvom at du indtager det i en længere periode.

LUVV Air® opvarmer den organiske, vegetabilske glycerin og glycol I den vandopløselige base ved lav temperatur for at opretholde integriteten af vitaminer og kosttilskud, som anses for at være sikkert af sundhedsorganisationer verden over.

Klik her for at at se CFR – Code of Federal regulations Afsnit 21 informationer