Hvordan virker LUVV Air?

Vores LUVV Air® proprietære formler indeholder en blanding af flydende vitaminer, aminosyrer og kosttilskud. Disse vitaminformler leveres til hurtig absorption af slimhinderne i mund og svælg ved hjælp af en vandopløselig bærerbase af organisk USP-kvalitet og vegetabilsk glycerin.

 

Med et svagt sug, i LUVV Air-enheden, aktiveres et lithiumbatteri der udløser en bomuldsbaseret og fuldstændig harmløs opvarming. Denne proces omdanner vores vitaminformel til forfriskende og smagfuld damp. En enkelt LUVV Air® indeholder omkring 650-700 inhalationer, alt efter hvor kraftigt du inhalerer. Du kan være fuldkommen tryg ved vores vandopløselig & oliefri dampe.

LUVV Air er sikret & testet for din sikkerhed.

Alle LUVV Air® ingredienser er blevet testet for at forsikre at kosttilskuddet er trygt og sikkert. Den proces garanterer at skadelige affaldsstoffer ikke er tilstede under opvarmningsprocessen. Vores vitaminformel bliver blandet i ISO certificeret laboratorium der overholder de gældende krav for både EU’s ‘Mærkning af kosttilskud’ og for FDA’s ‘Good Manufacturing Practice’ (21 CFR Stk. 110 (2017).

Fremstillet med naturlige ingredienser

Vores egne formler indeholder vitaminer og naturlige forbindelser såsom aminosyrer og planteekstrakter.

Ingen vanedanede

LUVV Air® indeholder ikke nikotin, tobak, vitamin E-acetat, THC eller syntetiske cannabinoider.

 

Vandopløseligt

Vores oliefri, vandopløselige bærerbase er blevet testet og kan inhaleres sikkert.