Unik vitaminformler

Vores patenterede LUVV Air®-formler er blandinger af essentielle vitaminer, aminosyrer og kosttilskud. De absorberes hurtigt af slimhinderne gennem en naturlig og vandopløselig olie ved hjælp af naturlig Glycerin. Nedenfor kan du se en oversigt, de forskellige ingredienser i vores LUVV Air®.

Vitamin B-12

Vitamin B12 er en essentiel vitamin som kroppen skal bruge, men ikke selv kan producere. Vitamin B12 understøtter dine nervecellers funktion og hjælper din krop med at producere røde blodlegemer. B12 er kendt for at øge din energi, forbedre din hukommelse og dit humør, samtidig forebygger det en lang række sygdomme som f.eks. hjerte-kar-sygdomme.

Vitamin B-6

Vitamin B6 hjælper kroppen med at forbrænde protein, fedt og kulhydrater og er en essentiel faktor for biologiske funktioner som neurotransmittere & produktion af røde blodlegemer, som bidrager til regulering af humør og energi-niveau. Igen så skal kroppen bruge denne vitamin, men kan ikke selv producere den.

L-Theanin

L-Theanin hjælper med at forbedre din søvn, fremme bedre mental fokus og opmærksomhed og lindre stress. Det hjælper også med at støtte et sundt hjerte og sænker blodtrykket.

Cassia ekstrakt

Cassia bidrager til et sundt fordøjelsessystem. Det modvirker også kvalme, feber og led-gigt og bruges nogle gange til at behandle forkølelse eller influenza.

Lavendel ekstrakt

Lavendel har mange fordele. Det forbedrer søvnkvaliteten, hjælper med hårvækst og kan virke smertestillende – især ved migræne. Det er også et af de mest effektive naturlige midler til at lindre angst.

Coenzym Q10

Coenzym Q10 (CoQ10) er en naturlig forbindelse som finnes i dine mitokondrier som anses som dine cellers kraftværk. Mitokondrier producerer energi i dine celler og fungerer som en antioxidant for at beskytte dine celler mod oxidativ skade. Af denne grund er CoQ10-mangel forbundet med flere kroniske sygdomme som hjertesygdomme, diabetes, Alzheimers og Parkinsons.

C-vitamin

C-vitamin er en kraftig antioxidant og essentiel vitamin, som din krop ikke kan producere alene. For lave niveauer af C-vitamin over længere tid øger risikoen for hukommelses- og tankeforstyrrelser såsom demens. C-vitamin er med til at forebygge jernmangel & kroniske sygdomme som hjertesygdomme, sænke forhøjet blodtryk og booste dit immunsystem.

Vitamin D3

Vitamin D3 produceres i din hud når du bliver ramt af sollys. En fedtopløselig vitamin der spiller en afgørende rolle i at fremme immuneforsvaret, samt optagelsen af calcium & fosfor. Vitamin D3 hjælper din krop med at bekæmpe sygdomme og har en kæmpe rolle i depression og vægttab.

Vitamin A

A-vitaminer er essentielle for mange funktioner i din krop som hvide blodlegemer, immunforsvar, organer og bidrager til en babys vækst og udvikling under graviditet. Undersøgelser tyder på, at A-vitamin også kan reducere risikoen for kræft.

Lim ekstrakt

Lime har virkelig forfriskende egenskaber der bidrager til at rense din krop & sind mens samtidig at bidrage til mental klarhed. Lime støtter med antioxidanter til et sundt immunforsvar.

Kamille

Kamille er en urt som er bedst kendt fra te, da den er blevet brugt i tusindevis af år til at hjælpe med afslapning og maveproblemer. Nogle undersøgelser tyder på, at det kan bekæmpe inflammation og hjælpe med søvn.

Lægebaldrian / Baldrianrod

Denne rod benyttes som en beroligende urt og hjælper med afslapning og søvn. Dette skyldes væsken der findes i roden påvirker nogle receptorer i din hjerne der styrer frygt- og angstimpulser. Det er også kendt for at helbred mild hovedpine.

Passionsblomst / Passionsblomst

Passionsblomst er en beroligende urt. Nogle undersøgelser tyder på, at det er effektivt til at lindre milde tilfælde af angst og kan hjælpe dig med at falde i søvn om natten. Det kan også hjælpe med at lindre og behandle mindre maveproblemer

Kollagenet

Kollagen er det rigeste protein i din krop og er utrolig vigtigt. Det er en uundværlig byggesten for brusk, knogler & hård. Det bidrager til at din hud forbliver elastisk og giver den ungdommelige fylde. Nogle forskere mener, at det også kan mindske risikoen for hjertesygdomme, da det bidrager til strukturen af dine blodårer.

L-carnitin

L-carnitin er en naturligt aminosyre som spiller en afgørende rolle i produktionen af energi cellernes mitokondrier. Undersøgelse tyder på at det er gavnligt for at forebygge sygdomme, øge hjernefunktion og bidrage til sund aldring.

Glutathion

Glutathione er en kraftig antioxidant, der produceres i dine celler, der består af aminosyrer. Glutathione reducerer oxidativt stress, som forbygger flere sygdomme, herunder diabetes, kræft og leddegigt. Undersøgelser tyder på, at det også er nyttigt mod andre typer autoimmune sygdomme.

Mynteekstrakt

Mynte har en række fordele for din krop, såsom at reducere inflammation, lindre hovedpine og fjerne spændinger. Nogle undersøgelser tyder på, at det også kan give mental klarhed & lindre depression.

Bærekstrakt

Vilde bær indeholder antiinflammatoriske antioxidanter & vitaminer. Disse vitaminer bidrager til stærkt immuneforsvar og kollagensyntese. Disse virkninger hjælper med at beskytte dine celler mod sygdomme.

LUVV Air er sikret & testet for din sikkerhed.

Alle LUVV Air® ingredienser er blevet testet for at forsikre at kosttilskuddet er trygt og sikkert. Den proces garanterer at skadelige affaldsstoffer ikke er tilstede under opvarmningsprocessen. Vores vitaminformel bliver blandet i ISO certificeret laboratorium der overholder de gældende krav for både EU’s ‘Mærkning af kosttilskud’ og for FDA’s ‘Good Manufacturing Practice’ (21 CFR Stk. 110 (2017).

Lavet med naturlige ingredienser

Vores proprietære formler indeholder vitaminer og naturlige forbindelser såsom aminosyrer og planteekstrakter.

Ingen vanedannende kemikalier

LUVV Air indeholder ikke nikotin, tobak, vitamin E-acetat, THC eller syntetiske cannabinoider.

Vandopløseligt

Vores oliefri, vandopløselige bærerbase er blevet testet og er sikker at inhalere.